IssaBridal Salon rochii de mireasa

Menu
https://issabridal.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/issabridal.slideshow2.slide2gk-is-674.jpglink

Salon rochii mireasa

Cel mai mare salon din judetul Valcea

https://issabridal.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/issabridal.slideshow2.slide3gk-is-674.jpglink

cele mai frumoase rochii de mireasa

IssaBridal

« »

Content

Preturi, plata in rate, comanda si proba

Preturile pentru rochiile de mireasa IssaMariage:

La IssaMariage, am reusit sa mentinem un nivel echilibrat al pretului pentru rochiile de mireasa in decursul anilor. Rochiile noastre sunt rochii create din cele mai bune materiale, iar nivelul de detalii este de invidiat.

Preturile pentru colectia 2017 o sa varieze intre 2000 lei si maxim 4000 lei - colectia noua ajunge in salon din Inauarie 2017
Preturile pentru colectia 2016 au -30% din pretul afisat in magazin. 

Aceste preturi beneficiaza pe tot parcursul anului de diverse reduceri si promotii. Va sugeram sa verificati periodic pagina noastra cu PROMOTII pentru a beneficia de cel mai bun pret pentru rochia voastra de mireasa de la IssaMariage.

Pentru a afla pretul unui anume model de rochie de mireasa, puteti apasa butonul "Intreaba pretul pentru acest model de rochie de mireasa" aflat in descrierea fiecarei rochii de mireasa. In maxim 24 ore o sa primiti un email, ca reply, cu pretul pentru modelul de rochie de mireasa selectat.

 

Plata in rate (esalonat) pentru rochia ta de mireasa IssaMariage

Daca va intrebati daca ati citit bine, DA, ati citi bine! Noi, IssaMariage stim cel mai bine ce inseamna pentru o pereche de miri pregatirea nuntii si costurile aferente acestor pregatiri, asa ca venim cu o solutie interesanta!

Daca ai ajuns la IssaMariage, ai probat rochia de mireasa si aceasta este rochia pe care o vei purta in ziua nuntii tale, noi iti oferim posibilitatea de a achita IN RATE rochia ta de mireasa; sa iti explicam cum functioneaza acest sistem la IssaMARIAGE.

 1. Ai ales rochia ta din colectiile IssaMariage.
 2. Achiti un avans pentru aceasta rochie de mireasa. (avansul variaza intre 200 - 1000lei)
 3. Noi, iti pregatim rochia, o ambalam in sacul sau special pentru rochii de mireasa, o etichetam cu informatiile tale si o punem langa celelalte rochii oprite si de alte miresici ca tine.
 4. Rochia se pastreaza la IssaMariage timp de pana la maxim 90 zile.
 5. In toata aceasta perioada poti achita in rate (esalonat) rochia ta de mireasa IssaMariage.
 6. Dupa ce ai achitat complet rochia ta de mireasa o poti ridica din magazinul/salonul IssaMariage.

Atentie! Daca ai optat pentru acest sistem de plata in rate a rochiei de mireasa, ti-ai ales rochia, ai achitat avansul, iar noi ti-am oprit rochia pentru tine, iar tu te razgandesti si nu mai doresti rochita, avansul platit se pierde. Avansul se pierde si in cazul in care timp de maxim 90 zile de la achitarea lui nu ridici rochia de mireasa de la noi din salon. Rochiile care nu sunt achitate complet nu se elibereaza decat la achitarea in totalitate. Mai multe informatii despre acest aspect le puteti solicita direct in salonul cu rochii de mireasa IssaMariage din Rm.Valcea str. Gib Mihaescu 84.

 

Comandarea unei marimi mai mari sau mai mici

Daca modelul de rochie de mireasa probat in salonul IssaMariage este mai mare sau mai mic, poti comanda un model potrivit pentru masura ta. Comanda se efectueaza in urma urmatoarelor conditii:

 1. Se alege modelul de rochie de mireasa dorit.
 2. Se completeaza o fisa de comanda unde sunt trecute masuratorile si detaliile comenzii tale pentru o rochie de mireasa noua.
 3. Se achita un avans pentru comanda care variaza intre 500 si 1000lei
 4. Se inregistreaza comanda numai dupa ce avansul este achitat.
 5. Comanda unei noi rochii de mireasa dureaza intre 60 si 90 zile. (va sugeram sa ne comunicati in momentul comenzii data nuntii pentru a stabilii daca rochia poate fi produsa si expediata catre noi in timp util)
 6. Dupa expirarea termenului mentionat mai sus puteti sa ridicati rochia de mireasa de la IssaMariage.

Atentie! Avansul platit pentru rochia de mireasa se pierde daca nu ridicati rochia comandata si se mai solicita plata a inca 30% din valoarea finala a rochiei de mireasa in cazul in care refuzati sa mai ridicati rochia comandata, indiferent de motivul invocat de voi.

 

Pregatirea pentru probarea unui model de rochie de mireasa

Pentru a proba o rochie de mireasa de la IssaMariage este necesar sa respectati urmatoarele conditii obligatorii. Nerespectarea acestor conditii poate duce la refuzul nostru de a va oferii spre proba rochiile din salonul IssaMariage.

 1. Este necesara o programare (programarea se poate face telefonic la numerele din rubrica Contact)
 2. In cadrul aceste programari este permisa probarea unui numar limitat de rochii de miresa (1-5buc).
 3. Va rugam sa vizitati rochiile in catalogul online de pe site si sa va faceti o lista cu numerele de cod ale rochiilor pe care doriti sa le probati (ex: LB44, ES14...etc)
 4. Este necesar sa fii demachiata complet (ne referim aici la orice tip de machiaj, chiar si la fondul de ten de pe fata si de pe corp)
 5. Este necesara o igiena corespunzatoare.

Este permis fotografiatul rochiilor probate. Va putem fotografia si noi in rochiile de mireasa probate si va putem trimite pe email fotografiile realizate.

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Salonul IssaMariage

Strada Gib Mihaescu 84

Oras Ramnicu Valcea

Judetul Valcea, cod 240131

Tel: (0350) 80 11 91

Tel: 0744 438 437

Дюшеме от emsien3.com